وقت سفارت

تعیین وقت سفارت و مهاجرت


اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد. جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند. هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.


وقت سفارت اتریش

وقت گیری سفارت اتریش را چگونه می توان گرفت ؟

کشور اتریش مهد موسیقی و عضو اتحادیه ی شنگن اروپا است. به منظور گرفتن ویزای آن ابتدا باید وقت سفارت اتریش را از سفارت اتریش در تهران بگیرید. در هنگام گرفتن وقت سفارت اتریش باید بدانید که ویزای توریستی اتریش تنها به اشخاصی که هدف گردشگری و دیدار اقوام را دارند تعلق می گیرد. مدت زمان ویزای توریستی اتریش 1 ماه است و پس از آن باید از کشور خارج شوید.متقاضیان به منظور گرفتن وقت سفارت اتریش ( نوبت مصاحبه) باید از سایت رسمی سفارت اتریش نوبت بگیرید. و پرینت آن را در روز مصاحبه ی حضوری در سفارت همراه خود داشته باشید.


مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت اتریش :


. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

2. دو قطعه عکس رنگی ۳,۵در ۴,۵ که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد.

3. پاسپورت معتبر؛

  • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد.
  • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد.

4. کپیپاسپورتمتقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

5. مدارک نشان دهنده ی شاغل بودن به همراه گواهی درآمد(در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

6. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

7. رزرو هتل

8. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

9. مدارکی که نشان دهنده ی داشتن تمکن مالی شما باشد؛ برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و ... .

  • ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

10. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

  •  توجه داشته باشید که کلیه ی مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.


وقت سفارت آلمان



وقت سفارت آلمان :

برای اخذ ویزای کشور آلمان نیاز به وقت سفارت آلمان می باشد که از این طریق متقاضیان بتوانند مدارکشان را تحویل داده و کارهای مربوط به انگشت نگاری را انجام دهند.


مدارک مورد نیاز جهت وقت سفارت آلمان :

1- تصویر پاسپورت شخص متقاضی

2-شماره تماس فعال

3- در زمان مصاحبه نیز مدارک را باید همراه داشته باشید که این لیست این مدارک از طریق مشاوران ما به شما اعلام خواهد شد.

 *** در صورتی که در زمان تعیین شده در جلسه حضور پیدا نکنید وقت شما باطل شده و باید مجدد اقدام فرمایید ***